Alize Kapadokya Projesi

Rem Yapı
Alize Kapadokya
Ümraniye, İstanbul
0216 335 5050
info@alizekapadokya.com
http://www.alizekapadokya.com/

Site Mah. Şenol Güneş Bulv. Yahya Kemal Cad. No:36 (Finans Merkezi Bölgesi) 34760 Ümraniye/İstanbul

KONUT SAYISI: 180
PROJE ALANI: 6000
TESLIM TARIHI: 2020-03-30
KONUT TIPLERI:

Alize Kapadokya Projesi Hakkında

Alize Kapadokya projesi Rem Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 6 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan Alize Kapadokya projesi 20 katlı tek kuleden oluşuyor. Projede 180 bağımsız bölüm bulunuyor. Alize Kapadokya projesindeki bağımsız bölümler home ofis olarak dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların alanları ise 57 ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Alize Kapadokya projesi home ofisler, 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde konutlardan meydana geliyor. Fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmayan projedeki konutların ön talep toplanmaya başladı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin hemen yanında yükselen Alize Kapadokya projesi lokasyonuyla da değeri her zaman yükselecek bir yatırım olanağı sunuyor. Proje İstanbul Boğazı'nın üç köprüsüne, Avrasya Tüneli'ne, bağlantı yollarına ve ana arterlere yakın bir konumda hayata geçiriliyor.

Alize Kapadokya projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ve İFM Metro Durağı'nın hemen yanında, Ataşehir Migros'a 2 dakika, TEM ve E-5 bağlantı yollarına 3 dakika, Ülker Sports Arena'ya 4 dakika, Acıbadem Tıp Merkezi'ne ve Medipol Hastanesi'ne 7 dakika, IKEA ve Meydan AVM'ye 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne 22 dakika uzaklıkta konumlanıyor.
Projede fitness merkezi, kafe, restoran, kameralı güvenlik sistemi, güvenlik, açık ve kapalı otopark, asansör, resepsiyon bulunuyor.


Alize Kapadokya Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Stüdyo (0)
-
1+0 (0)
-
1+1 (0)
-
2+1 (0)
-

Alize Kapadokya Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Restaurant
Spor
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında