Anda Park Sultanbeyli Projesi

İYS Yapı
Anda Park Sultanbeyli
Sultanbeyli, İstanbul
0212 220 05 50

http://www.iysyapi.com/tr/proje/anda-park-sultanbeyli

Battalgazi Mah. Karadeniz Cad. 34935 Sultanbeyli/İstanbul

KONUT SAYISI: 140
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2020-12-30
KONUT TIPLERI:

Anda Park Sultanbeyli Projesi Hakkında

İYS Yapı güvencesi ile İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilmeye hazırlanan Anda Park Sultanbeyli projesinde detaylar belli olmaya başladı. Aile yaşantısına uygun bir biçimde kurulacak proje, lüks ve konforlu bir site ortamı sunuyor.

3 blok tasarımı, 140 konut ve 19 adet ticari üniten meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde yatırımcılara 2+1 ve 3+1 konut tipli daireler sunuluyor. Modern tasarım çizgileri etrafında oluşturulacak konutlarda akıllı daire sistemleri bulunacak.

Anda Park Sultanbeyli fiyatları henüz firma tarafından duyurulmadı. Projenin lansman dönemine girmesiyle fiyatların ve ödeme seçeneklerinin açıklanması bekleniyor.

2020 yılının sonunda konut teslimlerinin başlaması hedeflenen Anda Park Sultanbeyli projesi, Sultanbeyli'nin Battalgazi Mahallesi'nde kuruluyor. Gelişime açık ve potansiyeli yüksek bir bölgede inşa edilecek proje, gayrimenkul yatırımcılarının da ilgisini çekeceğe benziyor. Öte yandan proje, özellikleri ile lüks site yaşantısını merkezi bir konumda sunuyor.

Yaşam alanında ayrıcalıklı ve konforlu bir hayat sunması beklenen Anda Park Sultanbeyli projesinde çok sayıda sosyal donatı yatırımcılara sunulacak. İşte projedeki donatı listesi:

- Kapalı yüzme havuzu
- Spor alanları
- Sosyal tesis alanı
- Özel bahçe alanı
- Oturma alanları
- Sosyal tesis alanı
- Otopark
- Güvenlik


Anda Park Sultanbeyli Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
-
3+1 (0)
-

Anda Park Sultanbeyli Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Spor
Spor Salonu
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark