Babacan Holding yeni kampanya başlattı

08 October 2019

İstanbul'da birçok prestijli konut projesi hayata geçiren Babacan Holding tarafından yatırımcılara yeni fırsat dönemi sunuldu. Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak kampanyada faiz oranları düşürülürken yatırımcılara uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi olma şansı sunuluyor. İşte kampanyada sunulan fırsatlar:

1- Yüzde 0,79 faiz oranlı kredi imkanı,
2- Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı,
3- 120 aya kadar varan vade imkanı.

"YATIRIMCILAR FİNANSAL ZORLUK YAŞAMAYACAKLAR"

Babacan Holding tarafından başlatılan yeni kampanyayı değerlendiren Babacan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Babacan, imza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırdıklarını ve yatırımcılara da yüksek katma değer sağladıklarını ifade etti.

Yatırımcılara sunulan kampanyalarla, 'Yatırımcı dostu! Bir holding olmayı başardıklarını belirten Babacan, "Konumu ve konseptiyle sektörde farklı bir kulvar açan projelerimizde uyguladığımız kampanyalarımızla bir yandan yatırımcılarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırırken, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz kampanyamız sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan Babacan Holding ailesine katılabilecekler" ifadelerini kullandı.

TESLİMLER BAŞLADI

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Palace projesinde yatırımcılara 248 adet konut sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipi seçeneklerinin bulunduğu projede uygun konut fiyatları da dikkat çekiyor.

Babacan Premium projesi ise 28 bin metrekarelik alanda karma konsept yapısıyla residence, tower, terrace, home office, mall ve hotel alanlarını yatırımcılara sunuyor.