Babacan Yapı

Babacan Yapı HAKKINDA

Babacan Holding, 2002 yılında kurulmuş ve arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış & pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile turizm, jeotermal enerji ve lojistik alanlarda faaliyet göstermektedir. Babacan Holding, 4 ayrı sektörde 7 şirketi içerisinde barındırıyor. Babacan Yapı bu oluşumların içerisinde yer alıyor.

Yaptığı projelerle kurulduğu günden itibaren kaliteli işlere imza atan Babacan yapı kentsel dönüşüm çalışmalarında da faaliyet göstermektedir. Fikirtepe Merdivenköy mevkii kentsel dönüşüm alanı projesinde 21.634 m² arazi üzerinde 120 parselin kentsel dönüşüm kapsamı içerisinde alanın yeniden projelendirilmesi sağlanmaktadır. Bu dönüşüm kapsamında yaklaşık 400 hane sağlıklı yaşam koşullarına ulaştırılacaktır.

Babacan Yapı tarafından projelendirilen İstanbul’un üç ayrı yerinde farklı yerleşim alanlarının yapımı oturuma hazır hale getirilmek için sürüyor.

Devam eden projeler

Babacan Premium
Babacan Palace
Port Royal

Tamamlanan Projeler

Avcılar Marina; marina yalıları, İstanbul'un merkezinde, Avcılar'da marina yalıları 2 blok 25 daireden oluşuyor.

Crown Deluxe; Bahçeşehir'de yaşamın tam merkezinde yer alıyor. Tem otoyolu Esenkent bağlantısında bulunan Crown Deluxe, yine 2011 yılında açılışı yapılan İstanbul'un yeni alışveriş merkezi Akbatı AVM'nin yanında bulunuyor.

Crown Tower

Prime Suites

Crown Park; Beylikdüzü Beykent bölgesinde inşa edilen bir projedir. 2182 m2 yeşil alanı bulunan Crown Park, doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor. Crown Park evleri iki blokta 48 adet 3+1 daire 6 adet dubleks daire seçenekleri sunuyor.
Firma Adı
:
Babacan Yapı
Telefon
:
E-posta
:
Adres
:
Yakuplu Mahallesi 34524 Beylikdüzü/İStanbul

Babacan Yapı Projeleri