Bellis Kule Projesi

ABM Grup
Bellis Kule
Keçiören, Ankara
444 3 002

http://belliskule.com

Yozgat Bulvarı No:4 ( Ovakent ) Keçiören/Ankara

KONUT SAYISI: 111
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-06-30
KONUT TIPLERI:

Bellis Kule Projesi Hakkında

Ankara'nın son yıllarda gelişme kaydeden bölgesi Keçiören Ovakent'te inşa edilen Bellis Kule projesi ile bölgeye modern ofis alanları geliyor. 24 katlı tek blok tasarımına sahip projede, 111 ofis alanı ve 14 adet ticari ünite inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması hedefleniyor.

ABM Group imzası taşıyan Bellis Kule projesinde yer alan ofisler modern yapılarının yanı sıra geniş bir alan sunuyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri 98 metrekare ile 123 metrekare arasında değişiyor.

Bellis Kule fiyatları 465 bin TL ile 710 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Firma bünyesinde kolay ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede banka kredisi kullanarak da mülk sahibi olunabiliyor.

Başkent Ankara'nın son yıllarda büyük gelişim kaydeden ilçesi Keçiören'in Ovakent bölgesinde konumlandırılan Bellis Kule projesi, gösterişli mimari yapısıyla bölgede dikkat çeken ticaret merkezleri arasında gösteriliyor. Yazgat Bulvarı üzerinde konumlandırılan proje, aynı zamanda avantajlı bir lokasyonda bulunuyor.

Bellis Kule projesinde inşa edilen 14 adet ticari ünite kiralanarak ofis çalışanları için dükkanlara dönüşecek. Projede aynı zamanda bir kat fitness merkezi olarak ayrılacak. Öte yandan kapalı otopark ve güvenlik hizmeti de yatırımcılara sunulacak.

Bellis Kule Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (0)
465000 TL - 710000 TL

Bellis Kule Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Sosyal Tesis
Spor
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta