Doruk Villas Projesi

Doruk Villas
Doruk Villas
Bodrum, Muğla
0 530 528 05 05
info@dorukvillas.com
http://dorukvillas.com

Geriş mevkii Yalıkavak Bodrum/Muğla

KONUT SAYISI: 5
PROJE ALANI: 11000
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

Doruk Villas Projesi Hakkında

Doruk Villas Yalıkavak’ta toplam 5 müstakil villadan oluşan projesini hayata geçiriyor. Doruk Villas Yalıkavak ismiyle inşa edilecek proje, sunduğu lüks yaşam alanıyla yatırımcıların dikkatini çekecek.

Alışılmışın dışında büyüklüklüklere sahip villalar, 6+2 dublekslerde 620 metrekare, 7+3 dublekslerde ise 930 metrekare olarak dizayn ediliyor. Toplam 11 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan Doruk Villas Yalıkavak sunduğu zengin özelliklerle lüks bir hayata adım atmanızı sağlayacak.

Projedeki 6+2 dubleks villaların fiyatı ise 3 milyon Euro’dan başlıyor. Kişiye özel ödeme koşulları bulunan Doruk Villas Yalıkavak projesindeki konutların günlük kira getirisinin ise bin ila bin 500 Euro olması bekleniyor. Doruk Villas Yalıkavak projesindeki villaların yüzde 90 oranında prim yapması hedefleniyor. Projedeki binaların teslim tarihi ise Haziran 2018.

Bodrum yarımadasının kuzeydoğusunda konumlanan proje Yalıkavak’ın eşsiz güzelliği ve manzarasına hâkim özgün tasarımlı villalarıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca her villanın kendine özel havuzu bulunuyor.

Zengin sosyal donatılarla örülen lüks proje, açık yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, güvenlik, su deposu, jeneratör, yerden ısıtma özellikleriyle yatırımcılarına benzersiz bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Doruk Villas Projesi Nerede

Fiyat Listesi

6+2 (0)
3000000 EUR -

Doruk Villas Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında