Erkut Time Projesi

Erkut İnşaat
Erkut Time
Melikgazi, Kayseri
0 352 222 35 51
erkuttime@erkut.com.tr
http:// http//erkuttime.com/

Alpaslan Mah. Farabi Cad. No:11 Melikgazi/Kayseri

KONUT SAYISI: 67
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-09-30
KONUT TIPLERI:

Erkut Time Projesi Hakkında

Erkut İnşaat tecrübesiyle hayata geçirilen Erkut Time projesi Kayseri'de inşa ediliyor. Toplam 67 konutluk kapasiteye sahip olan projede 4+1 ve 5+1 konutlar yer alıyor. Erkut Time projesinde konutların büyüklükleri ise 210 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor. Zenle tasarlanan proje sosyal donatılarla dizayn ediliyor. 

Ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklı bir fırsat sunan Erkut Time projesinde konutlar banka kredisine uygun. 

Kayseri'de inşa edilecek olan Erkut Time projesi aile yaşamına uygun geniş konseptlerde tasarlanıyor. Projedeki konutlar çatı katı ve bodrum katlarından meydana geliyor. Erkut Time projesinde konut sahiplerine sosyal donatı ve ferah konutlar dizayn ediliyor.

Erkut Time projesinde lounch alanı, sauna, fitness, müzik odası, sinema, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları yer alıyor. Açık ve kapalı otopark hizmetleri de bulunan projede park sorunu ortadan kalkıyor. Teslimleri Eylül 2018'de yapılması hedeflenen Erkut Time projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Projedeki konutların fiyatları ise 665 bin TL ile 1 milyon 740 bin TL arasında değişiyor. Erkut Time projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve asansör bulunuyor. 

Erkut Time Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
665000 TL -
5+1 (0)
- 1740000 TL

Erkut Time Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında