Gardenpark Evleri Projesi

Çelik Bari İnşaat
Gardenpark Evleri
Merkez, Çanakkale
0536 352 40 35
satis@gardenparkevleri.com
http://www.gardenparkevleri.com/

Esenler Mah. Merkez/Çanakkale

KONUT SAYISI: 148
PROJE ALANI: 11666
TESLIM TARIHI: 2019-10-30
KONUT TIPLERI:

Gardenpark Evleri Projesi Hakkında

Gardenpark Evleri projesi Çelik Bari İnşaat tecrübesiyle hayata geçiriliyor. Firmanın Gardenpark Evleri olarak isimlendirilen bu yeni projesi Çanakkale Esenler Mahallesi'nde yükseliyor. Proje toplam 11 bin 666 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Gardenpark Evleri projesi 14 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

Proje, 7 katlı olan 4 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 148 dairenin yer aldığı Gardenpark Evleri projesi iki farklı konut tipi sunuyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanıyor. Projede yer alan konutlar 115 ile 135 metrekare büyüklükte dizayn ediliyor. Gardenpark Evleri projesinde konutların yanı sıra 2 adet ticari ünite de yer alıyor. 

Konut fiyatları  300 bin TL ile 450 bin TL arasında değişen Gardenpark Evleri projesinde yatırımcılara yüzde 35 peşinatla, kalan konut bedelini daire tesliminde ödeme imkanı da sağlanıyor.

Konumuyla da yatırımcısında avantaj sağlayacak olan proje hem yatırım hem de oturum amacıyla alımlarda karlı bir seçim olarak alıcılara sunuluyor. Mimarisi ve içerisinde kullanılan 1. sınıf ürünleriyle konforlu bir yaşam alanı dizayn eden proje yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yaşam alanı dizayn ediyor. 

Toplam 9 bin metrekaresi yeşil alan olarak değerlendirilen Gardenpark Evleri'nde şelalelerle bağlantılı 400 metrekare  alana sahip biyolojik gölet de konumlandırılıyor. Ayrıca projenin yüzde 80'i sosyal yaşam alanlarına ayrılmış durumda. Sosyal donatılarıyla dikkat çeken Gardenpark Evleri projesinde 1 kilometrelik yürüyüş parkuru, 220 metrekare çocuk oyun alanı, 200 metrekare fitness alanı, 200 metrekare basketbol sahası, seyir terasları, kreş, mescit, oturma alanları, ses ve ısı yalıtımı için asmoklen döşeme, asansörlerde güvenlik birimiyle bağlantılı asansör kiti, dairelerde mutfak dahil her odada uydu sistemi, ebeveyn banyosu, konut girişlerinde 1 adet portmanto ve klima altyapısı da bulunuyor.

Yatırımcıların yaşamını kolaylaştıracak noktalara yakın olarak inşa edilen proje, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne 800 metre, Esenler Aile Sağlığı Merkezi'ne 900 metre, Özlem Kayalı İlkokulu'na 1 kilometre, Arıburnu İlkokulu'na 900 metre, Gelibolu Milli Parkı'na 29 kilometre, Trio Antik Şehri'ne 35 kilometre, Bozcaada'ya 70 kilometre, Assos'a 90 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Gardenpark Evleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
300000 TL -
3+1 (0)
450000 TL -

Gardenpark Evleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında