Haldız Ümitköy Projesi

Haldız İnşaat
Haldız Ümitköy
Yenimahalle, Ankara
444 4 539
info@haldizinşaat.com.tr
http://www.haldizinsaat.com.tr/

Çayyolu Mahallesi, 2432. Cd., 06810 Yenimahalle/Ankara

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 16392
TESLIM TARIHI: 2020-12-30
KONUT TIPLERI:

Haldız Ümitköy Projesi Hakkında

Haldız İnşaat yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Ankara Ümitköy'de inşa edilecek olan projenin adı Haldız Ümitköy olarak olarak hayata geçirilecek. Proje, toplam 16 bin 392 metrekare alan üzerinde yükselecek. Toplam 55 bin metrekare satın alınabilir ve kiralanabilir alanın inşa edileceği Haldız Ümitköy projesinde ofis, rezidans ve ticari alanlar bulunacak. 

Haldız Ümitköy projesinde ödeme koşulları, fiyatları ve konut detayları henüz belli değil. Ankara'da yükselecek olan Haldız İnşaat projesinin çalışmalarını devam ediyor. Ümitköy projesinin alt kısmında sosyal ve ticari alanların üzerinde ise ofis ile rezidans gruplarının bulunacağı modern bir mimari ile yükselecek bloktan meydana gelecek. 

Lokasyonuyla da dikkat çeken proje, bölge olarak kamu kuruluşları, hastaneler, üniversiteler, iş merkezleri, bakanlık birimleri, AVM'ler gibi birimlerin yanı başında inşa ediliyor. Projenin 2020 yılında teslimlerin başlaması hedeflenen Haldız Ümitköy projesinde projelendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Haldız Ümitköy Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Haldız Ümitköy Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel
Satışta
İnşaat Aşamasında