İBB Sultangazi’deki arsasını 5 milyon TL’ye satacak

13 November 2017

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), ait olan Sultangazi’de konumlanan arsasını 6 Aralık 2017 tarihinde saat 13.00’da ihale yöntemiyle satacak.

Söz konusu taşınmazın büyüklüğü bin 450 metrekare olarak açıklanırken, arsa için istenen muhammen bedel ise 5 milyon 75 bin TL olarak belirlendi. Arsanın ihalesi ‘Kapalı teklif’ usulü ile İBB encümen salonu Saraçhane/İstanbul adresinde düzenlenecek.

Taşınmazın ihale şartnamesi 100 TL karşılığında, emlak müdürlüğünden temin edilebilir veya ücretsiz görülebiliyor. İBB Sultangazi ihalesine katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini istenilen belgelerle birlikte kapalı zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmektedir

Ayrıca ihaleye katılmak isteyenlerin, istenilen belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını ihale günü (06 Aralık 2017) en geç saat 13.00’a kadar belediye encümenine (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Müdürlüğü Saraçhane/Fatih/İSTANBUL) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekiyor.