İstanbul’un Yeni Gözdesi Başakşehir’de Eşsiz bir Proje Yükseliyor

25 August 2022

İnşaat sektöründe uzun yıllardan bu yana başarılı çalışmalara imza atan Hayat Group, “Hayatı İnşa Ediyoruz” sloganıyla sürdürdüğü yolculuğunda, büyümeye ve ülkemize değer katan projeler üretmeye devam ediyor.
Yıllardır gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra konsept projeler üretmek üzere yola çıkan Hayat Group, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi Başakşehir’in en stratejik lokasyonunda yer alan Lotus Towers projesini hayata geçiriyor.

Lotus Towers, sahip olduğu konum ve nüfus özellikleriyle son yılların en önemli iş ve yaşam merkezi haline gelen Başakşehir’de; doğanın ve hayatın tam içinde, bölgenin en lüks ve en büyük karma yaşam projesi olarak hayata geçiriliyor. Başakşehir Olimpiyat Köyü ile Türkiye'nin en büyük hastane kompleksi olan Çam & Sakura Şehir Hastanesi arasında, özenle hazırlanmış konsepti ve mimarisiyle yer alan Lotus Towers projesi; otel, rezidans ve ticari alanlardan oluşan konseptiyle Türkiye gayrimenkul sektörüne değerli bir proje kazandırmayı ve bölgenin ihtiyacına cevap veren kompakt bir proje olmayı hedefliyor.