Koru Park Çerkezköy Projesi

Binkar İnşaat
Koru Park Çerkezköy
Çerkezköy, Tekirdağ
0282 725 32 53
info@koruparkcerkezkoy.com
http://www.koruparkcerkezkoy.com

Cumhuriyet Mah. Cengiz Topel Cad. 1. Sok. No: 74/1 59500 Çerkezköy/Tekirdağ

KONUT SAYISI: 64
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2018-09-30
KONUT TIPLERI:

Koru Park Çerkezköy Projesi Hakkında

Binkar İnşaat tecrübesiyle hayata geçirilen Koru Park Çerkezköy projesi Tekirdağ'da inşa ediliyor. Proje içerisinde 64 daire yer alıyor. Sayılı 2+1 ve ağırlıklı olarak 3+1 konseptinde tasarlanan dairelerle geniş ve ferah yaşam alanları dizayn ediliyor. Koru Park Çerkezköy projesindeki konutlar brüt 160 metrekare net 130 metrekare büyüklükte yatırımcılara sunuluyor. 

Ayrıca zengin sosyal donatılara da sahip olan proje bölgede bu özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere bir daireden öte farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş bir yaşam alanı sunan  Koru Park Çerkezköy yatırım olarak da avantaj sağlıyor. 

Daire fiyatları 380 bin TL'den başlayan Koru Park Çerkezköy projesinden ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisi kullanma ve kişiye özel ödeme koşulları gibi seçeneklerde sunuluyor.

Toplam 5 dönüm arazi üzerinde konumlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede sosyal donatı olarak açık yüzme havuzu, fitness, sauna gibi birçok donatı barındıran Koru Park Çerkezköy projesi otopark ve güvenlik hizmeti yer alıyor. Konforun ön planda tutularak dizayn edildiği projede asansör, kombi, ankastre beyaz eşya yatırımcılara standart olarak sunuluyor. 

Teslimleri Eylül 2018 olarak planlanan Koru Park Çerkezköy projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 50'nin üzerinde prim sağlaması da bekleniyor.

Koru Park Çerkezköy Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
380000 TL -
3+1 (0)
-

Koru Park Çerkezköy Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında