Kuzey Cadde Projesi

Makro İnşaat
Kuzey Cadde
Başakşehir, İstanbul
444 61 71

http://kuzeycadde.com/

Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No:3 Başakşehir/İstanbul

KONUT SAYISI: 50
PROJE ALANI: 10000
TESLIM TARIHI: 2019-09-30
KONUT TIPLERI:

Kuzey Cadde Projesi Hakkında

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliği ile İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de kurulan Park Mavera 3 projesinin cadde dükkanlarından oluşan Kuzey Cadde projesinde satışlar başlıyor.

50 adet ticari üniteden oluşan Kuzey Cadde projesinde dükkanların büyüklükleri 50 metrekare ile bin 500 metrekare arasında değişiyor.

Kuzey Cadde projesinde yer alan ticari üniteler açık arttırma usulü ile satılacak. Söz konusu açık arttırma 27 Mayıs 2018 günü gerçekleştirilecek. Öte yandan dükkanların fiyatları metrekaresi 8 bin TL'den başlıyor.

Yüzde 50 peşinat talep edilen projede peşin satın alımlarda yüzde 10 indirim de uygulanıyor. Öte yandan Makro İnşaat tarafından kolay ödeme imkanları da sağlanıyor.

Anahtar teslimlerinin 2019 Eylül'de yapılması hedeflenen Kuzey Cadde projesi, 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan yaşam alanında bulunuyor. Konumuyla yatırımcısına avantaj sağlayacak proje Türkiye'nin en büyük botanik bahçesine komşu oluyor. Proje aynı zamanda Başakşehir, Kayaşehir Uydukent ve Sağlık Kent'e yakın bir noktada bulunuyor.

Kuzey Cadde Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Kuzey Cadde Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta