Mesa Bodrum Demirbükü Projesi

Mesa Mesken
Mesa Bodrum Demirbükü
Bodrum, Muğla
444 9 366

http://www.mesa.com.tr/

Demirbükü/Bodrum Muğla

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Mesa Bodrum Demirbükü Projesi Hakkında

Mesa Mesken'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni çalışması Mesa Bodrum Demirbükü projesinde bazı detaylar belli oldu.

Nisan 2018 itibariyle proje geliştirme aşamasında olunan çalışma, muhteşem denizi ve el değmemiş doğası ile bilinen Demirbükü Koyu'nda hayat bulacak. Mesa Bodrum Demirbükü projesine 2018 yılı bitmeden başlanması bekleniyor.

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi, ödeme seçenekleri, kont tipleri, konut teslim tarihi ve kat planları henüz Mesa Mesken tarafından paylaşılmadı. Projenin yaz döneminde ön talep dönemine girmesi ve firma tarafından daha detaylı bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Üst gelir grubuna ait kişilere hitap edecek Mesa Bodrum Demirbükü projesi, Bodrum'da merakla beklenen projeler arasında gösteriliyor.

220 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulması beklenen Mesa Bodrum Demirbükü projesi, denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Bodrum'un en gözde koylarınan birinde hayat bulacak proje, yatırımcısına ultra lüks yaşamın kapılarını muhteşem bir lokasyonda açacak.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde villalar, flat tipli daireler ve rezidansların hayata geçirilmesi bekleniyor. Öte yandan projenin kendisine özel plaj alanı ve iskelesi de olacak. Projenin sosyal imkanları ise daha sonra duyurulacak.

Mesa Bodrum Demirbükü Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Mesa Bodrum Demirbükü Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Sosyal Tesis
Villa
Eğlence Merkezi
Spor
Sağlık
Özel