Muğla Menteşe'de satılık 8 adet gayrimenkul

12 July 2019

Mülkiyeti Menteşe Belediyesi'ne ait olan 8 adet gayrimenkul, 24 Temmuz 2019 günü düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak. Söz konusu ihale, Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenecek.

Satışa sunulan gayrimenkuller arsa imar tipini taşırken toplam 8 milyon 932 bin 500 TL muhammen bedelle satışa sunuldu. Satışı konu olan gayrimenkullerin geçici teminat bedelleri 2 bin 500 TL ile 105 bin TL arasında değişiyor.

AÇIK TEKLİF SUNULACAK

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenecek ihaleye ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada gayrimenkullerden 1'inci sıra numarasında bulunan taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile geri kalan 7 adet taşınmaz ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile satılacak.

İhaleye katılmak isteyen yatırımcıların şartname, teklif mektubu, borcu yoktur belgesi gibi talep edilen belgeleri belediye yetkililerinden öğrenebilecekler. Bunun yanı sıra teklif dosyalarının en geç ihale günü saat 12:00'a kadar komisyona sunulması gerekiyor.

Gayrimenkullerin özellikleri şu şekilde: