Nef Çekmeköy Projesi

Timur Gayrimenkul
Nef Çekmeköy
Çekmeköy, İstanbul
444 9 633
talep@nef.com.tr
http://www.nefcekmekoy.com/

Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul

KONUT SAYISI: 1500
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2020-10-31
KONUT TIPLERI:

Nef Çekmeköy Projesi Hakkında

Markalı konut projeleri serisinden biri olan Nef Çekmeköy projesini gerçekleştirecek. Toplam 180 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan proje bin 500 konuttan oluşacak. Proje, 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Az katlı mimarisiyle ön plana çıkan Nef Çekmeköy projesi çevre dostu olarak tasarlanıyor.

Ön talep toplanmaya başlayan Nef Çekmeköy projesinin fiyatları, daire genişlikleri, teslim tarihi ve ödeme koşulları ise henüz belli değil.

Anadolu Yakası'nın yeni Göktürk'ü olarak nitelendirilen Çekmeköy’de yükselecek olan Nef Çekmeköy projesi Özyeğin Üniversitesi'nin hemen yanında konumlanıyor. Ön talep aşamasında olan projenin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması hedefleniyor.

Nef'in tüm projelerinde olduğu gibi Nef Çekmeköy projesinde de Foldhome sistemi bulunacak. Bir arkadaşınız ya da akrabanız sizde kalacağı zaman evinize ekleyebileceğiniz misafir odasını hemen kullanarak misafirlerinizi rahatça ağırlamanız amaçlanıyor. Ayrıca aileniz ve arkadaşlarınızla film keyfi yapabileceğiniz, özel ses ve görüntü sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu da yatırımcıların hizmetine sunuluyor.

Hem daire hem de sosyal donatılarıyla dikkat çeken proje yatırımcılarının rahat ve konforlu bir yaşam alanına sahip olması için tüm detaylara dikkat edilerek hazırlanıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör, ankastre beyaz eşya, merkezi ısıtma sistemi ve ısı pay ölçer bulunuyor.


Nef Çekmeköy Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
-
2+1 (0)
-
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-

Nef Çekmeköy Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında