Nef Ortayaka Projesi

Nef Yapı
Nef Ortayaka
Gaziosmanpaşa, İstanbul
444 9 633
info@nef.com.tr
http://www.nef.com.tr/nef-ortayaka

Kemal Şeker Bulvarı Gaziosmanpaşa/İstanbul

KONUT SAYISI: 520
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2020-07-30
KONUT TIPLERI:

Nef Ortayaka Projesi Hakkında

Geçmişten günümüze hayata geçirdiği prestijli konut projeleri ile sektörün temsilcileri arasında gösterilen Nef'in İstanbul'daki yeni çalışması Gaziosmanpaşa'da hayat bulacak. Şehrin merkezinde kurulacak yeni çalışma Nef Ortayaka projesinde 520 konut inşa edilecek.

Nef Ortayaka projesinde yer alan konutlar 1+1'den 4+1'e kadar geniş bir konut tipi seçeneği barındıracak. Ayrıca Nef'in projelerinde kullandığı 'Foldhome' sisteminin bu projede de yer alacağı bildirildi.

2018 yılının ikinci döneminde ön talep toplama sürecine giren Nef Ortayaka projesinde konut satışlarının 2019 yılı itibariyle başlaması bekleniyor. Öte yandan projede fiyatlar 299 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor. Projede aynı zamanda yatırımcılara 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

İstanbul'un merkezinde lüks ve konforu bir arada yatırımcısına sunmaya hazırlanan Nef Ortayaka projesi, konumuyla dikkat çekiyor. Avrupa yakasının önemli bölgeleri arasında gösterilen Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan proje, Vialand'ın hemen karşısında yer alırken Haliç'e yalnızca 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

4 bloklu bir tasarım örgüsü ile kurulan Nef Ortayaka projesinin iki etap halinde tamamlanması hedefleniyor. Projede Konut teslimlerinin 2020 Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Modern tasarım çizgilerine hem konut içerisinde hem de dış mimaride yer verecek projede yatırımcılara çok sayıda sosyal olanak da sunulacak. Güvenlik ve kapalı otopark gibi temel özelliklerin sağlanacağı projede; kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, lobi, sauna, çocuk oyun alanı, sinema odası, sosyal tesis alanı gibi sosyal donatılar da yer alacak.

Nef Ortayaka Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Nef Ortayaka Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Sosyal Tesis
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark