ÖKİ Center Projesi

Öz Kayseri İnşaat
ÖKİ Center
Melikgazi, Kayseri
0 352 333 0 654

http://www.okiinsaat.com.tr/oki-center/

Mimarsinanbahçelievler Mahallesi, 38350 Melikgazi/Kayseri

KONUT SAYISI: 142
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2021-06-30
KONUT TIPLERI:

ÖKİ Center Projesi Hakkında

Öz Kayseri İnşaat'ın yeni çalışması olan ÖKİ Center projesinde konut satışları başladı. Kayseri Meligazi'de inşa edilen proje, yatırımcısına güvenli ve lüks bir site yaşantısı sunuyor.

142 konuttan meydana gelen ÖKİ Center projesinde yer alan dairelerin tamamı 3+1 konut tipi şekliyle tasarlanıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 165 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

Konut teslimlerinin 2021 Haziran'da yapılması hedeflenen ÖKİ Center projesinde konut satışları başladı. Projede fiyatlar 210 bin TL ile 240 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunan projede firma bünyesinde taksit seçenekleri de sunuluyor.

Yatırımcısına merkezi bir lokasyonda hayat sürme imkanını sağlayan ÖKİ Center projesi, Mimarsinan Bahçelievler bölgesinde hayat buluyor. Proje, gelişime açık bölgedeki konumu ve uygun fiyatlarıyla gayrimenkul yatırımcılarının da ilgisini çekiyor.

3 blok tasarımı ile kurulan ÖKİ Center projesinde yeşil alan, çocuk oyun alanları, kamelyalar, spor alanları ve açık otopark gibi sosyal imkanlar da sunuluyor.

ÖKİ Center Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
210000 TL - 240000 TL

ÖKİ Center Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta