Park Aluna Projesi

Alpuka inşaat
Park Aluna
Çankaya, Ankara
0 312 217 4 217
satis@alpuka.com.tr
http://www.parkaluna.com/

Yaşamkent Mah. 3278. Sokak Çankaya/Ankara

KONUT SAYISI: 50
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-09-30
KONUT TIPLERI:

Park Aluna Projesi Hakkında

Park Aluna projesi Alpuka İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ankara Yaşamkent bölgesinde inşa edilen projede 50 daire yer alıyor. Tamamı 4+1 tipi dairelerden meydana gelen projede konutların büyüklükleri ise 180 metrekare olarak dizayn ediliyor.

Yaşam alanı olarak tasarlanan Park Aluna projesiki konutların fiyatları 850 bin TL’den başlıyor. Park Aluna projesinde kişiye özel ödeme koşulları da sunuluyor. 

Tamamı konseptli dairelerden oluşuyor proje, yerleşim bölgesi olarak ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi gösterdiği bir lokasyona sahip. Park Aluna projesi geniş ve ferah daireleri ile aile yaşamına hitap eder nitelikte tasarlanıyor. 

Park Aluna projesinde sosyal donatı olarak süs göletinin yanında kış bahçesi, fitness merkezi,sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, şelale, kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca projede yatırımcıların konforu için ankastre beyaz eşya, asansör, merkezi, ısıtma, akıllı ev sistemleri, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve çamaşır odası yer alıyor. 

Teslimleri Eylül 2018'de yapılması planlanan Park Aluna projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 35 oranında prim sağlaması bekleniyor. 

Park Aluna Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
850000 TL -

Park Aluna Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta