Park Mavera 3 Projesi

Makro İnşaat
Park Mavera 3
Başakşehir, İstanbul
444 61 71
info@parkmavera.com
http://parkmavera3.com/

Kayabaşı Mh. Evliya Çelebi Cd. No:3 Başakşehir - İSTANBUL

KONUT SAYISI: 700
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-02-28
KONUT TIPLERI:

Park Mavera 3 Projesi Hakkında

Toki ile Makro İnşaat ortaklığında hayata geçirişen Park Mavera 3 projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir Kayaşehir'de yaşama geçirilen proje 16 katlı 8 blok halinde yükseliyor.

Toplam 700 adet konuttan meydana gelen Park Mavera 3 projesinde 336 adet 2 oda 1 salon, 200 adet 3 oda 1 salon, 136 adet 4 oda 1 salon ve 28 adet 5 oda 1 salon daire seçeneği yer alıyor.

Konutların yanı sıra 120 adet ticari biriminde yer aldığı Park Mavera 3 projesinde daire fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz açıklanmadı. Projenin detaylarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Teslimlerin 2019 yılının başlarında yapılması planlanan Park Mavera 3 projesi 380 bin metrekarelik Botanik Park'a komşu olarak yükseliyor. İkitelli Entegre Sağlık Merkezi'ne, 3. havalimanına, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı, Kuzey Marmara Otoyolu'na da yakın mesafede konumlanıyor.

Park Mavera 3 projesinin en önemli özelliği ise Türkiye'de ilk olarak gayrimenkul sertifikası satışı da yapılacak. TOKİ ve SPK işbirliğinde çalışmaların sürdüğü Park Mavera 3 projesindenden gayrimenkul sertifikası alınabilecek.

Park Mavera 3 Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Park Mavera 3 Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
İnşaat Aşamasında