Protokol Ankara Projesi

Ender inşaat - Ebced inşaat
Protokol Ankara
Çankaya, Ankara
0312 285 8282
info@enderinsaat.com
http://protokolankara.com

Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 39 Çukurambar Ankara

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 16000
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Protokol Ankara Projesi Hakkında

Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar'da hayata geçirilen Protokol Ankara projesi Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. İnşaatın tamamlandığı Protokol Ankara'da teslimler hemen gerçekleşiyor.

16 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Protokol Ankara projesi 2 bloktan oluşuyor. 28 katlı kule iş merkezi olarak tasarlanırken, diğer blokta mağazalar yer alıyor.

Protokol Ankara projesinde 34 bin metrekare inşaat alanında 132 adet ofis, 24 bin metrekare inşaat alanında ise 13 adet mağaza bulunuyor. Projede yer alan ofisler 64,70 metrekare, 93.30 metrekare alanlarla dizayn edildi.

Her katta 8 ofisin yer aldığı Protokol Ankara projesinde ofisler ikişerli olarak birleştirilerek 166,80 metrekare ofisler elde edilebilir ya da tüm kat 670 metrekarelik ofis oluşturulabilir.

Protokol Ankara projesinden ofis ya da mağaza sahibi olmak isteyenler banka kredisi ile ödeme yapabiliyor. Projede kiralık ofis ve mağazalar da yer alıyor.

Çukurambar'da yükselen Protokol Ankara projesi Çetin Emeç Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi kesişim noktasında, Konya Yolu'na 200 metre mesafede konumlanıyor.


Protokol Ankara Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (0)
634000 TL - 693000 TL

Protokol Ankara Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Mağaza/Ofis
Restaurant
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim