Seba Küçükbük Evleri Projesi

Seba inşaat
Seba Küçükbük Evleri
Bodrum, Muğla
0532 230 98 83

http://sebakucukbuk.com.tr

Gündoğan Mahallesi, Küçükbük Koyu Bodrum/Muğla

KONUT SAYISI: 20
PROJE ALANI: 32000
TESLIM TARIHI: 2019-06-30
KONUT TIPLERI:

Seba Küçükbük Evleri Projesi Hakkında

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni çalışması Seba Küçükbük Evleri, görücüye çıktı. Küçükbük Koyu'nda hayat bulacak projede 20 adet villa inşa ediliyor.

Konut teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması hedeflenen Seba Küçükbük Evleri projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Projedeki lüks villalar 3+1 ve 4+1 konut tipi şekliyle kurulurken büyüklükleri, 340 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiyor.

Projede villa satışları da başladı. Seba Küçükbük Evleri fiyatları 2 milyon dolardan başlayarak konut özelliğine göre 2 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Seba İnşaat tarafından kişiye özel ödeme seçeneklerinin hazırlandığı projede banka kredisi kullanarak da villa sahibi olunuyor.

Seba Küçükbük Evleri projesinde yer alan villaların kendilerine ait özel yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunuyor. Kapanmaz enfes bir manzarayı da yatırımcısına sunan proje, 4 mevsim yaşam sürmeye uygun bir şekilde oluşturuluyor.

Bodrum'un el değmemiş koyu Küçükbük bölgesinde kurulan proje; Türkbükü'ne 8 kilometre, Yalıkavak'a 10 kilometre, Bodrum Merkez'e 24 kilometre, Bodrum Havalimanı'na ise 50 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Villa-site konsepti ile 32 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Seba Küçükbük Evleri, yaşam alanında otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları gibi sosyal donatılar barındırıyor.

Seba Küçükbük Evleri Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Seba Küçükbük Evleri Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta