Sinpaş Liva Turkuaz Projesi

Sinpaş Yapı
Sinpaş Liva Turkuaz
Sultanbeyli, İstanbul
444 1 974
info@sinpas.com.tr
http://www.sinpasliva.com.tr

Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli

KONUT SAYISI: 824
PROJE ALANI: 52000
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Sinpaş Liva Turkuaz Projesi Hakkında

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Liva Turkuaz projesi İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli’de yer alıyor. 2 etaptan oluşan Sinpaş Liva projesi 52 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Liva İstanbul etabı 349 adet ve Liva Turkuaz etabı 526 adet konut olmak üzere toplam 875 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde Panorama Evleri, Alya Evleri, Flora Evleri, Lilyum Evleri, Gardenya Evleri, Kamelya Evleri ve Şelale Evleri adı verilen daireler yer alıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz projesi 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sinpaş Liva Turkuaz projesinde Sinpaş bünyesinde kişiye özel alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca banka kredisi ile de ödeme imkanı bulunuyor.

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde farklı konseptte adaların, çiçek bahçelerinin olduğu 17 bin 600 metrekare peyzaj alanı ve 4 bin 714 metrekare doğal gölet bulunuyor. Geniş sosyal donatı alanlarının sunulduğu projede bir de çocukların profesyonel eğitmenler eşliğinde yeteneklerini geliştirebileceği Liva Hobi Akademisi yer alıyor.

Sultanbeyli'de yer alan Sinpaş Liva Turkuaz projesi TEM Otoyolu Sultanbeyli Gişeleri'ne, Aydos Ormanı'na, Viaport AVM'ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede konumlanıyor.


Sinpaş Liva Turkuaz Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
426492 TL -
3+1 (0)
496480 TL -

Sinpaş Liva Turkuaz Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Hamam
Spa Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Tenis Kortu
Basketbol Sahası
Bisiklet Yolu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta