Sunset İncek Projesi

Ülkealan Yapı
Sunset İncek
Gölbaşı, Ankara
0312 461 0 333

http://sunsetincek.com/

Kızılcaşar Mah. 3035. Cd. No : 199 Gölbaşı - Ankara

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2023-06-30
KONUT TIPLERI:

Sunset İncek Projesi Hakkında

Başkent Ankara'nın yaşam standartları yüksek bölgesi İncek'te yeni, seçkin bir proje doğuyor. Ülkealan Yapı imzası taşıyan Sunset İncek projesinin bazı detayları belli olmaya başladı.

Gösterişli mimari yapısıyla dikkat çeken Sunset İncek projesi, yatırımcısına geniş bir konut seçeneği sunuyor. Projede 2+1'den 6+1 konut tipine kadar daireler hayata geçirilirken, aynı zamanda cadde dükkanlar da proje kapsamında inşa ediliyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Sunset İncek projesinde konut teslimlerinin 2023 Haziran'da yapılması hedefleniyor. Projede henüz konut satışlar başlamasa da firma tarafından ön talepler toplanıyor.

Sunset İncek fiyatları ve ödeme seçenekleri, kat planları, daire büyüklükleri gibi konularda resmi bilgiler henüz bulunmuyor. Projenin lansman dönemine girmesiyle Ülkealan Yapı tarafından bu bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Ankara'nın lüks yaşantı merkezleri arasında yer alması beklenen Sunset İncek projesinde yatırımcılara kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar da sunulacak.

Sunset İncek Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
-
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-
5+1 (0)
-
6+1 (0)
-

Sunset İncek Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark