Sur Yapı Antalya projesindeki Sur Cadde etabı ön satış döneminde

07 April 2018

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayata geçirilmeye hazırlanan dev proje Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabında yer alan sınırlı sayıdaki konut için avantajlar sunulan ön satış dönemi başladı.

Sur Cadde etabında fiyatlar 137 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre yükseliyor. Projede ayrıca dükkanlar da bulunuyor. Öte yandan Sur Yapı Antalya projesinde yatırımcıların yüzde 35 peşinat vermesi durumunda 36 ay 0 faiz imkanı da sunuluyor.



Konut teslimlerinin 2020 yılının sonunda yapılması hedeflenen çalışmada göletler, köy meydanı, süs havuzu, sera, yeşil alan, amfi alanı, sosyal tesis alanları, piknik alanı, pergola altı dinlenme alanı gibi yaşam alanını güzelleştirecek detaylar da inşa edilecek.

Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekarelik devasa bir alanda kuruluyor. Kentsel dönüşüm çalışması olma özelliği taşıyan projede 19 bin konut hayata geçirilecek. Antalya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan projede yatırımcılara 1+1'den 4+1'e kadar geniş bir yelpazede konut seçenekleri sunulacak.