Tual Artı Tuzla Projesi

Dağ Mühendislik
Tual Artı Tuzla
Tuzla, İstanbul
444 9 324

http://www.dagmuhendislik.com/

Aydınlı Mahallesi Tuzla-İstanbul

KONUT SAYISI: 220
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Tual Artı Tuzla Projesi Hakkında

Dağ İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası Tuzla ilçesinde yeni bir proje hayata geçiriliyor. Emlak Konut Tuzla arazisi ihalesinin kazananı olan firma, Tual Artı Tuzla projesi ile bölgede karma konsepti yapılı proje geliştirecek.

29 milyon 270 bin TL yatırım ile hayat bulacak Tual Artı Tuzla projesinde 220 konut, 165 adet ticari ünite ve 160 oda kapasitesine sahip otel inşa edilecek. Öte yandan projedeki konutların 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipi şekliyle tasarlanacak.

2018 Haziran'da ÇED sürecinin başladığı duyurulan Tual Artı Tuzla projesinde henüz örnek görseller, fiyat bilgiler ve ödeme seçenekleri gibi konularda resmi bilgiler bulunmuyor. Projenin lansman dönemine girmesiyle tüm bilgilerin firma tarafından duyurulması bekleniyor.

İstanbul'un gelişmekte olan ilçeleri arasında gösterilen Tuzla'da hayat bulacak Tual Artı Tuzla projesi, 3 blok şekliyle oluşturulacak. Projedeki A blokta otel ve ticari üniteler, B blokta ticari üniteler, C blokta ise konut ve ticari üniteler yer alacak. Projenin tamamıyla 36 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Tuzla'nın Aydınlı Mahallesi'nde hayat bulacak Tual Artı Tuzla projesi, ilçenin yeni cazibe merkezi olmaya aday durumda. Bölgede şimdiden dikkat çeken projeler arasında gösterilen çalışmada lansman dönemine girilmesiyle satışlar da başlayacak.

Tual Artı Tuzla Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Tual Artı Tuzla Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel