Axis istanbul Avm ve Ofis Projesi

Sur Yapı
Axis istanbul Avm ve Ofis
Bayrampaşa, İstanbul
0216 556 0800
suryapi@suryapi.com.tr
http://www.axisistanbul.com.tr/

Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı Eyüp / İSTANBUL

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI: 40000
TESLIM TARIHI: 2016-08-30
KONUT TIPLERI:

Axis istanbul Avm ve Ofis Projesi Hakkında

Sur Yapı ve Hayat Holdign ortaklığında yaşama geçirilen Axis İstanbul AVM ve Ofis projesi İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa'da yer alıyor. Axis İstanbul AVM kapılarını 18 Mayıs 2016'da açarken, Axis İstanbul Ofisler Ağustos 2016'da teslim ediliyor.

Axis İstanbul AVM'nin 40 bin metrekare kiralabilir alanda 135 mağazalı ilk fazı açıldı. Planlanan ikinci fazla beraber Axis İstanbul AVM'nin 60 bin metrekare kiralanabilir alana ve 170 mağazaya sahip olması bekleniyor.

Axis İstanbul AVM'de çok sayıda ulusal ve uluslararası cafe, restoran ve mağaza yer alıyor. 10 salonlu sinemaya da sahip olan Axis İstanbul AVM'de fitness center ve çocuk eğlence oyun alanı da bulunuyor.

Axis İstanbul'da alışveriş merkezinin yanı sıra A plus 195 adet ofis yer alıyor. Alanları 73 ila 210 metrekare arasında değişen Axis İstanbul ofislerinin yaklaşık bin 500 beyaz yakalıya ev sahipliği yapması bekleniyor.

Toplam 550 milyon dolar yatırıma sahip olan Axis İstanbul projesine TEM ve E-5'ten doğrudan giriş yapılabiliyor. Projeye Aksaray Havaalanı metrosunun Bayrampaşa durağı ve Topkapı Habibler tramvay hattının Demirkapı durağından da doğrudan girilebiliyor.

Axis istanbul Avm ve Ofis Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (0)
887000 TL -

Axis istanbul Avm ve Ofis Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Eğlence Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında