Sur Yapı

Sur Yapı HAKKINDA

Sur Yapı, 1992 yılında kurularak inşaat sektöründe faaliyetlere başlamıştır. Şirket, proje aşamasından başlayarak ürün geliştirme, mimarı yapım-üretim dahil yüksek kalitede, anahtar teslim işlerin yanı sıra ofis ve AVM projeleri üretimi, site yönetimleri, sitelerin ikinci ellerinin yönetimi, AVM projelerinin kiralama ve yönetimlerini de yapan bir şirketler grubudur. Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3,5 milyon metrekareyi aşan projelere imza atmıştır.
İstanbul’da Greenium Villaları, Villa Sera, Selvice Evler, Dora Park, Mahalle İstanbul, Adapark, Metrogarden, Exen İstanbul, Corridor Rezidans, Tilia, İdilia, Vitrin, İlkbahar, İlkbahar 2, Mirage Rezidans ve Gölbahçe Evleri, Lavender gibi konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı; aynı zamanda 3M, Novartis, Total, Opet, Sony, Bosch-Siemens, Nobel İlaç, Casper, Aviva, İsviçre Hayat Sigorta gibi ulusal ve uluslararası büyük şirketlerin yönetim merkezlerinin hem projelerini hem de inşasını gerçekleştirmiştir. Şirket çalışmalarının çoğunu, A plus ofis ve alışveriş merkezi yatırımı alanında yapmıştır.
2007 yılından itibaren yaptıkları enerji yatırımları sonucunda 4 adet hidroelektrik santrali ve 2 adet rüzgar enerjisi santrali ile ağırlıklı olarak yenilenebilir enerji yatırımları da yapan Sur Yapı; 2013 yılının Haziran ayında İstanbul'da Axis Kağıthane AVM'yi bitirerek kullanıma hazır hale getirmiştir. 2014 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de Metrogarden AVM'yi ve son olarak 2015 Mayıs ayında Axis İstanbul AVM'yi bölge halkın hizmetine sunmuştur. Bu projelerin yanı sıra Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yer alan Sur Yapı Marka Rezidans & AVM çalışmaları da devam etmektedir.
Firma Adı
:
Sur Yapı
Telefon
:
E-posta
:
suryapi@suryapi.com.tr
Adres
:
Santral Mahallesi Kepez/Antalya

Sur Yapı Projeleri