Çamlıca’da Mesa Projesi Hemen Teslim!

21 August 2015

Mesa Mesken'in İstanbul Çamlıca'da inşa ettiği Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler hemen yapılıyor.

İstanbul'un Çamlıca bölgesinde Mesa Mesken tarafından 42 bin 500 metrekarelik alanda 113 konut kapasitesi ile inşa edilen Çamlıca'da Mesa projesinde büyüklükleri 250 ile 980 metrekare arasında değişen 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Çamlıca'da Mesa PROJE DETAYLARI

Boğaziçi ve FSM köprülerine yakınlığı ile şehrin her noktasına ulaşım kolaylığı sunan Çamlıca'da Mesa toplam 115 adet konuttan oluşuyor. Bu konutların 5 tanesi kendine ait yüzme havuzu olan çok özel villalar. 5 adet 2 katlı, 15 adet 3 katlı olmak üzere toplam 20 adet apartmanda; 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 30 adet de ara kat daire bulunuyor. Ayrıca her daireye 3 araçlık garaj ve depo veriliyor.

İstanbul'un vazgeçilmez semti Çamlıca'da hayata geçirilen Çamlıca'da Mesa projesinde 250 metrekareden başlayan daire seçenekleri 980 metrekare kadar genişliyor. Oturum amaçlı tercih edilen Çamlıca'da Mesa projesinde 5 adet özel tasarlanmış yüzme havuzlu villa bulunuyor. Projenin genel dokusunu ise alçak katlı apartmanlar oluşturuyor. Çamlıca'da Mesa, araç trafiğinin tamamını site girişinden itibaren yer altında çözüyor.

HEMEN TESLİM

En düşük ve en yüksek konut fiyatlarının 1 milyon 670 bin dolar ile 2 milyon 350 bin dolar arasında değiştiği Çamlıca'da Mesa projesinde en düşük ve en yüksek metrekare birim fiyatları ise 6 bin 400 dolar ile 6 bin 500 dolar arasında değişiyor. Çamlıca'da Mesa'dan ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. Projenin Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası ile anlaşması bulunuyor. Projede daire teslim işlemleri hemen yapılıyor.

ÇAMLICA'DA MESA PROJE BİLGİLERİ

Çamlıca'da Mesa Projesi İletişim Bilgileri :

Adres : Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İSTANBUL
Telefon : 0216 402 11 15
Web : www.mesacamlica.com
E-mail : info@mesa.com.tr

Çamlıca'da Mesa Projesi Fotoğrafları :

Çamlıca'da Mesa Sosyal İmkanları ve Proje Özellikleri :

- Açık yüzme havuzu
- Güneşlenme terası
- Güvenlik
- Kameralı güvenlik
- Kapalı otopark
- Asansör
- Hidrofor
- Jeneratör
- Sprinkler sistemi
- Su deposu
- Balkon
- Depo/kiler
- Isı pay ölçer
- Merkezi ısıtma
- Villalara özel yüzme havuzu
- Deprem yönetmeliğine uygun
- Radye temel
- Yalıtım yönetmeliğine uygun
- Yapı denetimi yapılmış
- Zemin etüdü yapılmış

Çamlıca'da Mesa Projesi Kroki Görseli :