Mesa Mesken

Mesa Mesken HAKKINDA

Mesa, 1969 yılında kurularak günümüze kadar birçok projeye imza atmıştır. Kurulduğu yıldan itibaren toplamda 9.000.000 m2 alan üzerinde konuşlanmış 93.000’den fazla konut; altyapı, çevre düzenlemesi ve tasarımı da dahil olmak üzere üretimin her aşaması MESA imzası taşımaktadır.
MESA, yurtiçinde ve yurtdışında büyük konut sitelerinin yanı sıra, yapıların teknik ve sosyal tesislerini, altyapılarını inşa etmekte, çevre ve peyzaj düzenlemelerini gerçekleştirmektedir. Büyük kapasiteli iş ve alışveriş merkezleri, turizm ve spor tesisleri, sağlık ve kültür merkezleri, okullar, şehir parkları, büro binaları, sanayi tesisleri ve daha birçok yapıyı inşa etmektedir.
İnşaat yapımının yanı sıra; başta tünel kalıp olmak üzere, inşaat sektöründe kullanılan çelik kalıp, çelik hasır, doğrama ve prefabrik eleman gibi birçok yapı bileşeninin üretimini de gerçekleştirmektedir.
MESA, inşa ettiği binaları, sahiplerine özel garanti ile teslim etmektedir. Kurduğu Müşteri Hizmetleri birimi eliyle, kullanım aşamasında çıkabilecek kusurları gidererek hizmete yeni bir boyut katmaktadır. Türkiye’de konut sektörüne kazandırdığı “Tünel Kalıp Teknolojisi’’, “Müşteri Hizmetleri Birimi”, ‘’Konut Siteleri Hizmet ve Bakım Şirketleri’’ gibi ilklere imza atmıştır.
MESA çeşitli kuruluşlardan birçok ödül almıştır. 14 Aralık 1989 yılında Üstün başarı ve hizmet ödülü almıştır. İlerleyen yıllarda da ödüller alan Mesa 2004 yılının Ocak ayında 2002-2004 dönem yapı üreticisi ödülüne layık görülmüştür. 2014 yılında Arkitera işveren ödülü alan Mesa bunun yanı sıra; ''Sign of the city awards''da en iyi mimari tasarım ödülü, Buıldıng awards 2014 “yılın en iyi projesi” ödülü, Leed platin sertifikası alarak kalitesini gözler önüne sermektedir.
Firma Adı
:
Mesa Mesken
Telefon
:
E-posta
:
info@mesa.com.tr
Adres
:
Kuzguncuk Mah.Abdullahağa Cad.Cemil Molla Köşkü No:23 Kuzguncuk İstanbul

Mesa Mesken Projeleri