Mesa Gökada Projesi

Mesa Mesken
Mesa Gökada
Maltepe, İstanbul
444 9 366
info@mesa.com.tr
http://www.mesa.com.tr

Zümrütevler Mah. Nil Cad. Çağlayan Sok. Maltepe/İstanbul

KONUT SAYISI: 273
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Mesa Gökada Projesi Hakkında

Konutta kalite ve güveni bir araya getirerek yeni yapılara imza atan Mesa Mesken, Mesa Gökada projesinin temellerini atmaya hazırlanıyor. Maltepe’de hayata geçirilecek olan Mesken Gökada, evinizin konforunda eşsiz adalar manzarası ve orman havasının tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Ön talep dönemi başvuruları başlayan projede, talepte bulunan yatırımcılar konut seçimi ve lansmans fırsatlarından yararlanabilecek.

İnşa ettikleri tüm projelerde insanı ve yaşam kalitesini ön planda tutan Mesa, yeni projesi Mesa Gökada ile bölgedeki yaşam standartlarını yeniden şekillendirecek. Ulaşım kolaylığı avantajı ile dikkat çeken proje, Bağdat Caddesi ve sahil aksına yakın konumuyla ön plana çıkıyor.

Mesa Mesken’in Maltepe’deki ilk projesi olan Mesa Gökada, araziye uyumlu dizilimi, birbirini engellemeyen binaları ile fonksiyonel bir yaşam alanı arayanların tercihi olacak. Proje, kendine has mimari tasarımı ile yaşam alanı anlayışında yeni bir zirve oluşturacak.

Mesa Gökada projesi, 1+1’den 4+1’e kadar sunduğu farklı daire tipleriyle her yatırımcının kendine uygun alanı yaratmayı planlıyor. 3 blok üzerinde yükselecek olan proje, toplam 273 konut, ticari alanlardan oluşacak. Özenle ürettikleri konutların yanı sıra projedeki sosyal donatılarla da Kartal’da tercih sebebi olacak Mesa Gökada’da kapalı havuz ve fitness merkezi de bulunuyor.

Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan proje, Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM ve metroya kolay erişim imkânı sağlıyor. Ayrıca proje, Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın bir konumda şehrin karmaşasından kurtulup orman havası soluyabileceğiniz bir yerde konumlanıyor.

Mesa Gökada Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Mesa Gökada Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Spor
Fitness Salonu
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında