Mesa Cadde Projesi

Mesa Mesken
Mesa Cadde
Maltepe, İstanbul
444 9 366
info@mesa.com.tr
http://www.mesa.com.tr/

Maltepe Mah. Bağdat Cad. Maltepe/İstanbul

KONUT SAYISI: 253
PROJE ALANI: 11669
TESLIM TARIHI: 2020-07-30
KONUT TIPLERI:

Mesa Cadde Projesi Hakkında

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi toplam 11 bin 669 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 4 blok üzerinde 253 daire ve ticari ünite yer alıyor. Mesa Cadde projesindeki bloklar 6, 11 ve 16 katlı olarak yükseliyor. Mesa Cadde'de yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dizayn ediliyor. Projenin inşaat alanı ise 82 bin 945 metrekare olarak belirlenmiş durumda. 

Maltepe'de yükselen ve Bağdat Caddesi üzerinde konumlanan arsada hayata geçiriliyor. Mesa Cadde projesi toplam 88 milyon TL'ye satın alınan Maltepe CarrafourSA arsası üzerinde yükselecek. Konutların yanı sıra 1 ticari ünite de bulunuyor. 

Mesa Cadde projesinin kuzeydoğusunda Bağdat Caddesi, kuzeyinde Büyükyalı Caddesi, güneydoğusunda Maltepe Belediyesi bulunuyor. Lokasyonuyla yatırımcılara ayrıcalık sunan projenin ÇED süreci başladı. Ön talep toplanmaya başlanan projedeki konutların fiyatları ise 449 bin TL'den başlıyor. 

Konforun ön planda tutulduğu projede asansör, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer, kapalı otopark, güvenlik sistemleri bulunuyor. 

Mesa Cadde Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Mesa Cadde Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Sosyal Tesis
Alışveriş Merkezi
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında