Cemtaş Kavaklı Villaları Beylikdüzü'nde seçkin bir yaşam alanı yaratıyor

15 September 2017

4 bin 700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Cemtaş Kavaklı Villaları projesinde 22 adet lüks ikiz villa bulunuyor. Villalar 6+2 konut tipi şekliyle tasarlanırken brüt büyüklüğü 290 metrekare olacak şekilde oluşturuluyor.

CEMTAŞ KAVAKLI VİLLALARI FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME PLANLARI

Konut teslimlerinin 2018 yılının sonunda yapılması hedeflenen Cemtaş Kavaklı Villaları, Cemtaş İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki ikinci konut projesi olma özelliği taşıyor. Projede fiyatlar 900 bin dolardan başlayarak 1 milyon dolara kadar yükseliyor. Öte yandan projede kişiye özel ödeme seçenekleri firma tarafından sunuluyor.



HER VİLLAYA ÖZEL YÜZME HAVUZU

Cemtaş Kavaklı Villaları sahip olduğu olanaklar ile göz dolduruyor. Projedeki villaların kendisine özel 15 metrekarelik yüzme havuzu bulunuyor. Üst düzey standartlara sahip yalıtım sistemi içeren villalarda 5 yıl yalıtım garantisi sunuluyor. Projede ortak sosyal donatılarda ise güvenlik ve otopark imkanının yanı sıra sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, peyzaj alanı gibi olanaklar sunuluyor.

Lüks yaşantının yanına konfor ögesi de eklenmek istenen projede villalar yerden ısıtma, kombi, su deposu, hidrofor, ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi teknik imkanlar da sunuluyor.
Cemtaş Kavaklı Villaları projesinde inşaat çalışmaları sürerken villa satışlarına da devam ediliyor.