Demir Romance’ta Evini Şimdi Al, Ödemeye Baharda Başla

29 December 2015

Demir Romance projesinde son daireler özel kampanya başlatıldı. Demir Romance projesinde daire sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat veriyor, kalan yüzde 50'lik tutarı 3 ay sonra ödeme başlıyor...

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesi Demir inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde son daireler özel "Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın" kampanyası başlatıldı.

Toplam 776 residence daire ve 28 adet villadan meydana gelen Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 şeklinde 14 farklı daire seçeneği sunuluyor. Demir Romance kampanyası kapsamında daire fiyatının yüzde 50'si peşin, geri kalan kısmı ise 3 ay sonra ödenmeye başlanıyor. Kampanya 28 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli.

Akıllı ev teknolojileriyle tasarlanan Demir Romance projesi E-5'e, metrobüse, AVM'ye, bölgedeki 2 hastaneye, okul ve hastanelere yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna ise araçla 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Demir Romance projesinin sosyal olanakları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol sahası, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı, sauna, otopark ve güvenlik yer alıyor.

Demir Romance İletişim
Telefon: 0212 853 70 72