Dumankaya’dan ‘Eskisini Getir Yenisini Götür’ Kampanyası

08 December 2014

Dumankaya İnşaat, evini değiştirmek isteyenlere yönelik hazırladığı 'D Planı' kampanyasını yapmış olduğu bir basın toplantısı ile kamuoyuna açıkladı.

Emlak ve gayrimenkul piyasasının önemli temsilcilerinden Dumankaya İnşaat'ın 'D Planı', hem finansal hem de yaşam kalitesi ihtiyaçlarına göre 'Eskisini getir, yenisini götür', 'Kira garantisi', 'İade garantisi', 'Ev güncelleme' gibi 4 ana başlıkla sunuluyor.

Dumankaya’nın Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak 'D Planı' ile ilgili söz konusu kampanya fırsatlarını şöyle sıralayabiliriz :

1- ESKİSİNİ GETİR YENİSİNİ GÖTÜR

Dumankaya İnşaat, 'D Planı' kapsamında müşterileri için vazgeçemeyecekleri bir teklif sunuyor. Ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlanan planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar.

2- KİRA GARANTİSİ

Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya İnşaat güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar.

3- İADE GARANTİSİ

Dumankaya İnşaat, daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor.

4- EV GÜNCELLEME

Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip olacaklar.

DUMANKAYA İNŞAAT HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN