Kavanya Koru yaza özel vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuyor

07 August 2018

Kavanlar İnşaat’ın Kocaeli’de hayata geçirdiği Kavanya Koru Projesi’nde satışlar devam ediyor. 220 milyon liralık bir yatırımla inşa edilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçenekleriyle satışa sunulan 250 konut yer alıyor. Yatırımcısına çok sayıda imkan ve avantaj sunan projedeki konutların büyüklükleri ise 72 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor.

Bünyesinde 50 bahçe dubleksi, 50 çatı dubleksi ve 150 standart daire barındıran projede fiyatlar ise 200 bin liradan başlıyor. Kavanlar inşaat projeden ev sahibi olmak isteyenlere 0 faizli 60 ay taksit imkanı sunuyor.

Kocaeli’nin en gözde lokasyonlarından birinde yükselen projede 250 konutun yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Bunlar arasında yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri, süs havuzları, fitness, sauna, çocuklar ve büyükler için açık havuzlar, otoparklar ve 7/24 güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Kavanya Koru, ulaşım imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, bölgede yer alan pek çok önemli noktaya oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Teslimleri 2020 yılında yapılacak olan proje pek çok otoyoluna, köprüye ve raylı sisteme yakın bir konumda yer alıyor.