Keleşoğlu İnşaat

Keleşoğlu İnşaat HAKKINDA

1979 yılında kurulan Keleşoğlu Holding, geçmişten bu yana ulusal ve uluslararası 22 farklı mimar ile 33 nitelikli projeyi hayata geçirmiştir. Holding; kuruluş yıllarında Güzelce ve Kumburgaz bölgelerinde yazlık konut inşaatı ile üretime başlamıştır.
Önemli lokasyonlarda, nitelikli projeler üretmek ve insanların hayatına değer katmak amacıyla hareket eden Keleşoğlu, daha çok şehir merkezlerinden uzak noktalarda çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda; konut, alışveriş merkezi, ticari ve karma projeler geliştiren Keleşoğlu, kurulduğu günden itibaren toplamda 2 milyon 510 bin metrekare yaşam alanı ve ticari alan üretmiştir.
İstanbul’un çok sevilen ve herkes tarafından bilinen birçok alışveriş merkezinin projesini geliştirerek uluslararası birçok ödülün sahibi olmuştur. Bu projeler; Capacity, Pelican Mall, Historia Fatih, Flyinn, Metroport, Koru Florya, Vadistanbul, Pelican Hill, Ataköy Konakları, Arketip, Yalın Evler projeleridir.
1986 yılında Florya-Yeşilköy bölgesinde lüks konutlar yapılarak oturuma hazır hale getirilmiştir. 2003 yılında Florya-FlyInn AVM, 2004 yılında Ataköy Konakları, Büyükçekmece Pelican Hill AVM, 2007 yılında Bakırköy Capacity AVM açılışı, 2008 yılında Bahçelievler Metroport AVM Açılışı, Fatih Historia AVM Açılışı, 2009 yılında Koru Florya evleri, 2012 yılında Maslak/Ayazağa’da Vadistanbul Teras lansmanı, 2014 yılında Küçükçekmece Cennet Koru Lansmanı, 2015 yılında Yakuplu Sahil Denizİstanbul Lansmanı yapılmıştır.
Alanında uzmanlarla çalışarak yatırımcısına kazanç sağlayan, her geçen gün büyüyen Keleşoğlu, sürdürülebilir güven ortamları oluşturmaya ve özenli yenilikçi yapılar inşaa etmeye devam ediyor. Dünyadaki gelişmeleri yakından izleyen ve yenilikçi bir perspektifle beklentilerin ötesinde yaşam alanları inşa eden Keleşoğlu, çalışmalarını bu motivasyonla sürdürüyor.
Firma Adı
:
Keleşoğlu İnşaat
Telefon
:
E-posta
:
info@kelesoglu.com
Adres
:
Fahrettin Kerim Gökay Cad. Kadıköy/İstanbul

Keleşoğlu İnşaat Projeleri