Yonca Apartmanı Projesi

Keleşoğlu İnşaat
Yonca Apartmanı
Kadıköy, İstanbul
0216 368 25 50
info@kelesoglu.com
http://www.yoncaapartmani.com/

Fahrettin Kerim Gökay Cad. Kadıköy/İstanbul

KONUT SAYISI: 39
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-03-30
KONUT TIPLERI:

Yonca Apartmanı Projesi Hakkında

Yonca Apartmanı projesi Keleşoğlu İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kadıköy’de hayata geçiriliyor. Butik koneptle inşa edilen proje tek blok üzerinde 39 daire ve 2 dükkândan oluşuyor. Yonca Apartmanı projesindeki bütün daireler 104,99 metrekare ve 3+1 tipinde dizayn ediliyor. Projede yer alan üst katlarda 4 daire, zemin katta ise 3 daire ve 2 dükkân bulunuyor.

Kişiye özel ödeme koşulları sunan Yonca Apartmanı projesindeki konutların fiyatları ise 840 bin TL’den başlıyor. Projedeki konutların en düşük metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Kadıköy'de Feza Sitesi ile kentsel dönüşüme başlayan Keleşoğlu İnşaat, Yonca Apartmanı projesiyle bölgedeki kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Proje, Fahrettin Kerim Gökay Korusu'nun hemen yanında, yeşillikler içinde hayata geçiriliyor. Yonca Apartmanı projesi Bağdat Caddesi, metro ve tren istasyonuna yürüyüş mesafesindeki konumuyla da dikkat çekiyor.

Proje unutulan mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı planlayarak butik bir yaşam alanı üretmeyi hedefliyor. Konfor ve teknolojiyi tek çatı altında toplayarak yatırımcılarına rahat bir yaşam alanı dizayn eden Yonca Apartmanı projesinde asansör de bulunuyor.

Yonca Apartmanı Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
840000 TL -

Yonca Apartmanı Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel
Satışta
İnşaat Aşamasında