Mesa Cadde projesi Maltepe'de yükseliyor

23 February 2018

Mesa Aslan Yapı ve Caba işbirliğiyle yeni bir projeye imza atılıyor. Gayrimenkul sektörünün tecrübeli şirketleri Maltepe'de Mesa Mesken projesini yükseltmeye hazırlanıyor. Adalar manzarasıyla inşa edilecek olan Mesa Mesken projesi sahil aksına yürüme mesafesindeki konumuyla da ayrıcalık sunuyor. 

Mesa Mesken projesi en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri arasında yer alan “International Property Awards”un, en önemli bölgesel kategorisi “European Property Awards”da “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” dalında aldığı ödüle layık görülürken yatırımcıların konforlu bir yaşam sürmesi için tüm detayları özenle planlanıyor. 

Mesa Mesken projesi bugün (23 Şubat 2018) düzenlenen basın toplantısına 3 büyük firmanın üst düzey yöneticileride katıldı. Toplantı, MESA CADDE’nin lansmanı, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, CABA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Balyen, ASLAN YAPI İcra Kurulu Üyesi ve Projeler Koordinatörü Mesut Arslan ve İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader’in katılımlarıyla düzenlendi.

"2019'DA 50. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANACAK"

Gerçekleşen toplantıda MESA’nın 2019 yılında 50’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayacağını da söyleyen Mert Boysanoğlu, “MESA olarak bu yıl yani 50’ye 1 kala, birbiri ardına ve güçlü projeleri hayata geçireceğiz. Mesa Cadde de MESA’nın bu yoğun sürecinin lansmanı yapılan ilk başlangıç projesi oldu” dedi. Boysanoğlu, MESA CADDE’de dairelerin lansmana özel indirimle 449 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu da söyledi. 

Cahit Balyen de, “MESA CADDE’de toprak sahibi olmanın da ayrıcalığını yaşıyoruz ve bu avantajı müşterilerimize sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Balyen, projenin toplam değerini yaklaşık 400 milyon TL olarak açıkladı. 

MESA CADDE’de efektif tasarım ve en iyi mimarı çözümlerin yanı sıra en iyi üretim, en iyi satışın da buluştuğunu söyleyen Murat Kader ise “Şimdi de en iyilerin buluştuğu bu mükemmel projeyi, müşterilerimize sunuyor” diye ekledi. 

Metrobüs Durağı’na 15 dakika mesafede konumlanıyor.