Mesa Çubuklu 28 projesinde yaşam başladı

22 February 2020

Mesa Mesken tarafından İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinde ayrıcalıklı yaşam başladı. Proje kapsamında 80 daire ve 1 adet ticari ünite hayata geçirilirken yatay mimarili modern dış tasarım örgüsü öne çıkıyor.

Mesa Çubuklu 28 projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Akıllı daire sistemleri ile donatılan konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 106 metrekare arasında değişiyor. Öte yandan tüm konutlarda görüntülü, sesli, ev sistem otomasyonuna bağlı ve dokunmatik ekranlı interkom cihazlarıyla günün her saati güvenlik sağlanıyor.

KAMPANYALI SATIŞ DÖNEMİ

Mesa Çubuklu 28 projesinde tapu ve konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede kalan konutların satışı sürerken yeni bir kampanya dönemi de başladı. Buna göre, hemen taşınıp ödemelerin yarısına 1 yıl sonra başlama imkanı sunuldu. Ayrıca ödeme kolaylığı olarak yüzde 15 indirim sağlanırken 180 ay yüzde 0,79 faiz oranlı kredi olanağı da sağlanıyor.

KALİTELİ YAŞAM ALANI

Avantajlı konumuyla dikkat çeken Mesa Çubuklu 28 projesi, yatırımcılara 5 dakikada Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ulaşım şansını sunuyor.. Proje ayrıca Kavacık merkeze 3 dakika, Çubuklu-İstinye Feribotuna 5 dakika, Maslak'a 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Çubuklu 28 projesinin yaşam alanında 1000 metrekarelik bölüm sosyal donatılara ayrıldı. Projede; sosyal tesis alanı, fitness merkezi, SPA, sağlık merkezi, otopark, çocuk oyun alanı gibi donatılar bulunuyor.