Mesa Gökada projesinde konut satışları sürüyor

08 February 2019

Mesa Mesken tarafından İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde inşa edilen Mesa Gökada projesinde yatırımcılara yeni fırsatlar sunuldu. Buna göre, yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olunan projede kalan ödemelerde yüzde 0,85 faiz oranlı ödeme imkanı sunuluyor.

3 blok ve 317 konuttan oluşan Mesa Gökada projesinde 1+1'den 4+1'e kadar geniş konut seçeneği sunuluyor. 17 katlı bloklardan oluşan projede modern dış mimari yapı dikkat çekiyor.

KONUT SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Konut teslimlerinin Nisan 2020'de yapılması planlanan projede konut satışlarının devam ettiği bildirildi. Mesa Gökada fiyatları 339 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor.

''Hem martıların hem de mantığınızın sesini dinleyin'' sloganıyla satış döneminin sürdüğü projede firma bünyesinde yatırımcılara kolay ödeme olanakları da sunuluyor.

ŞEHRİN MERKEZİNDE LÜKS YAŞAM ALANI

İstanbul'da son yıllarda büyük değişim kaydeden ilçelerden olan Maltepe'de kurulan Mesa Gökada projesi, yatırımcısına merkezi bir yaşam sürme olanağı sağlıyor. Maltepe metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan proje; Kartal İDO'ya 12 dakika,   Maltepe Etkinlik Alanı'na 7 dakika, Anadolu Adalet Sarayı'na 8 dakika, Maltepe Park ve Hilltown AVM'ye 5 dakika, Sabiha Gökçen Havlimanı'na ise 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Gökada projesinin yaşam alanında hayatı lüks kılacak donatılar bulunuyor. Yüzme havuzu ve fitness merkezinin bulunduğu projede; çocuk oyun alanı, kapalı otopark, Fire Pit alanı ve güvenlik bulunuyor.