Orka Life konutları 315 bin TL’den başlayan fiyatlarla

03 October 2017

Orka Group tecrübesiyle Kavan İnşaat ve Mamik Group ortaklığında yükselen Orka Life projesi Kocaeli’nin dikkat çeken lokasyonlarından biri olan Başiskele’de 26 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor.

Orka Life Kocaeli projesinde konut fiyatları 315 bin TL ile 365 bin TL arasında değişiyor. Hemen teslim avantajı ile yatırımcıların evlerine taşınmalarına da olanak sağlayan projede banka kredisi de kullanılabiliyor.

Proje 128 konut ve 10 villadan meydana geliyor. Orka Life projesindeki konutlar 3+1 ve 4+1 tiplerinde tasarlanıyor. Konutların genişlikleri ise 142 ile 275 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Orman ve deniz manzarasına hâkim konumuyla ön plana çıkan Orka Life projesi Yuvacık mevkiinde konumlanıyor. Doğa ile iç içe olmanızı sağlayan proje, şehir merkezine ise 9 kilometre mesafede yer alıyor.

Yüzde 72’si yeşil alana ayrılan Orka Life projesinin sosyal olanaklar açısından da zengin donatılara sahip. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kreş, kafe, restoran, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, vitamin bar, yürüyüş alanları, güvenlik, otopark bulunuyor.