Piyalepaşa İstanbul’dan 60 ay ya da 120 ay vade fırsatı

26 October 2017

İstanbul’un en gözde lokasyonlarından biri olan Beyoğlu’nda Piyalepaşa Gayrimenkul güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde yeni bir kampanya başladı. Piyalepaşa İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler 30 Kasım’a kadar 60 ay vadeli 0 faiz ve 120 ay vade yüzde 0,45 faizli ödeme seçenekleriyle kampanyadan faydalanabilecekler.

Yaşamın 2018’de başlayacağı proje, en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini de taşıyor. İstanbul’un kalbinde yükselecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği de sunuyor. Projedeki konutların fiyatları ise 800 bin TL’den başlıyor.

İSTANBUL’UN MERKEZİNDE BİR PROJE

“Beyoğlu’nda yaşayan bir yatırım için gelin ödeme planınızı birlikte yapalım” çağrısında bulunan Piyalepaşa İstanbul, sosyal donatıları ve kişiye özel ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle cazip fırsatlarla yeni bir yaşam alanı deneyimi sunuyor. Ulaşım açısından merkezi bir lokasyana sahip olan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca içerisinde ulaşım imkânı da bulunan proje D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor.