Siena Garden Ulukent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor

05 December 2017

EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığıyla yükselen Siena Garden Ulukent projesi, 105 konuttan meydana geliyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 konut tipi şekliyle oluşturulurken net büyüklükleri, 73 metrekare ile 106 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

YAŞAM 2019'DA BAŞLIYOR

İnşaat çalışmalarının devam ettiği Siena Garden Ulukent projesinde konut teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması hedefleniyor.

Projede inşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışları da devam ediyor. 2+1 dairelerin fiyatları 280 bin TL ile 360 bin TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları ise 395 bin TL ile 460 bin TL arasında değişiyor. Uygun fiyatların görüldüğü projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor.

Ulukent bölgesinde faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanları, Siena Garden Ulukent projesinin yüzde 30'lara varan oranda prim yapabileceği düşüncesindeler. Ayrıca projede minimum kira getirisinin bin 500 TL seviyesinde olması bekleniyor.



KALİTELİ YAŞAM İÇİN HER TÜRLÜ DETAY DÜŞÜNÜLMÜŞ

İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Ulukent'te konumlandırılan Siena Garden Ulukent projesi, şehrin potansiyelli bölgesindeki konumuyla dikkat çekiyor. İzban ve diğer toplu taşıma noktalarına yürüme mesafesinde konumlandırılan proje, birçok okul, hastane ve banka gibi kuruluşlara da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Siena Garden Ulukent projesinin yaşam alanında ise kaliteli ve modern bir yaşam sunulmak adına birçok sosyal imkana yer verilecek. Güvenlik ve otopark imkanının yer alacağı projede yüzme havuzu, fitness merkezi, sosyal tesis alanlar, yeşil alan, yürüyüş parkuru, çocuk yüzme havuzu ve oyun alanı gibi donatılar hayata geçirilecek.