Sinpaş Gökorman projesine ilgi sürüyor

11 August 2017

Markalı konut üreticilerinde biri olan Sinpaş GYO Anadolu Yakası’ndaki Sinpaş Gökorman projesinde ilk fiyat avantajıyla ön satışa sunulduğu günden itibaren yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Hem mimarisi hem de yatırım avantajı açısından ön plana çıkan Sinpaş Gökorman projesi, Şile yolu üzerinde Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükseliyor. Proje, ağaçlarla çevrili katları ve Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan doğası ve modern mimarisiyle ev sahibi olmak isteyenlere bir konuttan daha fazlasını sunuyor.

Anadolu Yakası’nın en dikkat çekici projelerinden biri olarak isminden söz ettirmeye başlayan Sinpaş Gökorman projesi, şehri ve doğayı bir araya getiriyor. Proje hem oturum hem de yatırım açısından alıcılarına avantaj sunuyor.

ORMAN MANZARASIYLA HUZURLU BİR YAŞAM

Proje sunduğu 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tipleriyle her yatırımcının kendine uygun konutu bulmasına olanak sağlıyor. Ayrıca İstanbul’un en özel bölgesindeki Sinpaş Gökorman projesinde konut sahibi olanlar, orman manzaralı bir yaşamda yeşilin doğayla uyumunu yakalama imkânına sahip olacaklar.

HEM KENTLİ HEM DE DOĞAL BİR HAYATA ADIM ATACAKSINIZ

Her ayrıntısı özenle inşa edilen ve dış cephesinde yer alan ağaç ve bitki gruplarıyla oksijen üretecek olan Sinpaş Gökorman projesi Anadolu Yakası’nda nefes almanızı sağlayacak. Proje sakinleri, 420 konuttan oluşan Gökorman’da doğal rekreasyon alanları ile Anadolu Yakası’nın kalbinde kentli kimliğin yanı sıra doğa ile iç içe olma hissini de yaşama olanağı bulacaklar.