Sur Yapı projelerinde vadeli satış fırsatı başladı

22 March 2018

Öncü projeleriyle sektörde dikkat çeken Sur Yapı tarafından konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuluyor. Sur Yapı, İstanbul ve Bursa’nın Premium lokasyonlarında konut sahibi olmak ya da gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir kampanyaya imza atıyor. İstanbul’un 9 ilçesinde yer alan, Bursa’da ise 12 projeyi kapsayan 'Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası'yla peşin fiyatına vadeli satış fırsatı sunuluyor.

Söz konusu Sur Yapı konut kampanyası Koşuyolu’nda Excellence, Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Maltepe’de Yeşilmavi, Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit,Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Marka Rezidans projeleri için geçerli olacak. İmza atılan kampanya 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. 

YÜZDE 35 PEŞİNAT

Başlatılan kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat alınarak, altıncı ay da yüzde 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda yüzde 7 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme alınabiliyor. Projelerin kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksitlendirilebiliyor. 

214 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası olarak başlatılan konut kampanyası kapsamında yer alan projelerin fiyatları ise 214 bin TL’den başlıyor. Projelerin fiyatları bulundukları lokasyona göre değişiyor.