Sur Yapı projelerine gurbetçilerden yoğun ilgi

13 February 2019

Almanya'nın Düsseldorf kentinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı'na Sur Yapı 15 projesiyle katıldı. Edinilen bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen fuarda stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırlayan Sur Yapı, 250 milyon liralık satış görüşmesi yaptı.

Gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği Evim Türkiye Fuarı'nda 3 günde 6 bini aşan ziyaretçinin katılım gösterdiği belirtildi. Almanya'nın diğer şehirleri ve yakın ülkelerden katılım sağlanan fuarda 400 milyon TL'lik satış bağlantısı kuruldu.

"YOĞUN İLGİ VE TALEPLE KARŞILAŞTIK"

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Evim Türkiye Fuarı'nı değerlendirdi. Fuara 15 projeyle katıldıklarını belirten Elmas, "Antalya projemiz, Kağıthane Tempo City ve Bahçekent’teki Semt projelerimizin de maketleriyle katıldık. Standımızda yaklaşık 1000 kişiyi ağırladık, 250 milyonluk satış görüşmesi yaptık ve 100 milyonluk konut, ofis ve dükkan opsiyonladık. 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir olan Antalya Projemiz Avrupalı Türkler tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda satış görüşmesi yaptık. Ayrıca İstanbul’daki projelerimiz için de yoğun ilgi ve taleple karşılaştık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sur Yapı, bu kez Almanya'nın Köln kentinde projelerini tanıtacak. Köln City AVM'de stand açacak firma, 9 Mart tarihine kadar projelerini burada tanıtacak.