Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim..Yarın olmaz şimdi!

12 January 2023

Yeni Konut Finansman Modeli kapsamında satışa sunulmak üzere Sur Yapı Antalya Suites ile İstanbul Ümraniye’deki Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları isimli 3 yeni projesinin ön satışını erkene alan Sur Yapı, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya ile İstanbul’daki devam eden projelerini de kampanyaya dahil etti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Yeni Konut Finansman Modeli’nin yüzde 0,69 oran, yüzde 10 peşinat, ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı ve 15 yıla varan vadelerle orta gelir grubunun kolaylıkla erişebileceği bir model olduğunu belirterek ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Üretimden satışa konu olan birinci el konutlar için geçerli olacak yeni modele göre, ilk konutunu alan vatandaşlar, yüzde 0,69 vade farkından başlayan oranlar, 15 yıla varan vade, yüzde 10 peşinat ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığıyla hayallerindeki eve sahip olabilecek.

Üç yeni proje ve yüzde 25 indirimle tam destek

Özel sektörün en geniş portföye sahip inşaat firması olan Sur Yapı, hükümetin açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne ek olarak sunduğu yüzde 25 ek indirim fırsatıyla herkesi ev sahibi olmaya davet ediyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya ile İstanbul’daki devam eden projelerini Yeni Konut Finansman Modeli kapsamında ve ek yüzde 25 indirim fırsatıyla satışa sunan şirket, Sur Yapı Antalya Suits ile İstanbul Ümraniye’deki Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları ismini verdiği 3 yeni projesinin ön satışını da erkene çekti.

“Kaçırılmaması gereken bir fırsat”