Teknik Yapı

Teknik Yapı HAKKINDA

Teknik Yapı, Nazmi Durbakayım’ın 1974 yılında genç bir mühendis olarak inşaat dünyasına attığı adım sonucu kurulmuştur.
Teknik Yapı, UPHILL Court Projeleri dahil olmak üzere, bugüne kadar yarattığı konseptler ile kendi projelendirdiği onlarca fabrika ve yüzlerce bina inşaatında kendine has çizgisini daima yansıtmıştır.

1974 – 1990 yıllarında, Kadıköy’de dekorasyon ve apartman inşaatı ile başlayan sektör deneyimi, ürün ve hizmetteki kaliteye bağlı olarak Nazmi Durbakayım ismini bilinir hale getirdi. Tek apartman inşaatı site ve fabrika inşaatlarına dönüştü.
1990 – 2000 yıllarında, Teknik Yapı ismi güçlenerek Kadıköy’ün en bilinir markası haline geldi. Toplu konut projelerinin hacimleri yüzlerce daireye ulaştı. Bağdat Caddesi'nin hemen hemen her sokağında Teknik Yapı markası taşıyan apartmanlar yükseldi.
2001 - 2004 yıllarında, villa projelerinin öne çıktığı bu dönemde saygın kişi ve kurumlara, sektöre ilham kaynağı olan kaliteli üretimler yapılmış, mevcut deneyim ve birikim ise daha da güçlendirilerek, büyük projeler için ciddi bir hazırlığın sonuna gelinmiştir.
2005 - 2006 yıllarında, TOKİ ve Emlak Konut GYO öncülüğünde geliştirilen Hasılat Paylaşım modeli, Teknik Yapı markasının kalitesini binlerce konut sahibine ulaşmasında köprü oldu. Türkiye’de gerçekleştirilen ve sayıları binlerle ifade edilen projelerimiz 2004 yılında start aldı.
2007 - 2008 yıllarında, Sivil Kentsel Dönüşüm kapsamına alan Teknik Yapı, Kartal bölgesinde başlayan projelerine başladı. Projelere çevresel ve ekonomik katkılarda bulunan ve Avrupa’nın en büyük GRC fabrikası Betofiber kuruldu.
2008 - 2009 yıllarında, Bağdat Caddesi projesi ihmal edilmeden bölgesel sivil dönüşüm Kartal, Maltepe, Sancaktepe’ye yayıldı. Projelerin her biri kendi alanında satış rekoru kırdı ve her biri daha tamamlanmadan barındırdığı tüm daireler satılma başarısı gösterdi.
2009 – 2010 yıllarında, Ataşehir’den başlayan devasa proje maratonunda ilk tur tamamlandı ve Finans Merkezi olarak lanse edilen bölgeye tekrar dönen Teknik Yapı, iki dev projeye imza attı.
2010 - 2014 yıllarında, Türkiye'de tek firma tarafından ve tek seferde yapılan en büyük proje Evora İstanbul projesi başladı. 5 bin konutu kapsayan proje; kalite, satış ve konsept konularında üst üste başarılara imza attı.
Firma Adı
:
Teknik Yapı
Telefon
:
E-posta
:
Adres
:
Alsancak Mahallesi, 35220 Konak/İzmir

Teknik Yapı Projeleri