Teknik Yapı İzmir Projesi

Teknik Yapı
Teknik Yapı İzmir
Konak, İzmir
444 10 08

http://www.teknikyapi.com/izmir

Alsancak Mahallesi, 35220 Konak/İzmir

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2020-06-30
KONUT TIPLERI:

Teknik Yapı İzmir Projesi Hakkında

Son yıllarda Türkiye gayrimenkul sektörünün en hareketli olduğu şehirler listesinde öne çıkan İzmir'e yeni dev bir proje daha geliyor. Teknik Yapı İzmir projesinin bazı detayları belli olmaya başladı.

Emlak Konut güvencesi ile Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığıyla hayat bulacak Teknik Yapı İzmir projesinin, İzmir Alsancak'ta olacağı öğrenildi. Henüz proje geliştirme aşamasında olunan çalışma, şimdiden İzmirlilerde heyecan doğurdu.

Teknik Yapı İzmir projesinde yer alacak konut sayısı, blok sayısı, konut türleri, kat planları henüz açıklanmadı. Projenin önümüzdeki aylarda daha net bilgilerle kamuoyuna tanıtılması bekleniyor.

Konut teslim tarihi olarak 2020 yaz başı tahmin edilen projede çalışmaların 2018 yılı bitmeden başlaması bekleniyor. Öte yandan Teknik Yapı İzmir fiyat listesi ve ödeme seçenekleri de henüz belli değil. Projenin 2018 Haziran içerisinde basına tanıtılmasıyla fiyatların da kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

İzmir'in son yıllarda büyük gelişim kaydeden ilçesi Konak'ın Alsancak bölgesinde kurulacak Teknik Yapı İzmir projesi, konumuyla dikkat çekiyor. Alsancak Garı ve Kültürpark'a komşu durumda olan proje, Alsancak Kordon'a da yürüme mesafesinde yer alıyor.

Teknik Yapı İzmir Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Teknik Yapı İzmir Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel